SERVICII O.N.R.C.

Cabinetul nostru vă oferă servicii juridice complete ce țin de operațiunile ce necesită a fi realizate în fața Oficiului Registrului Comerțului pe întreg teritoriul țării, fără deplasare.

Care este modalitatea în care procedăm?

Te putem ajuta în procedura ce necesită a fi urmată în fața Oficiului Registrului Comerțului, 100% online, fără deplasare la sediul avocatului ori la sediul ORCT. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi.

1.Ne contactezi

Ne contactezi, ne comunici ce procedură vrei să demarezi, ne transmiți documentele solicitate.

2.Pregătim documentele

Pregătim documentele ce necesită a fi redactate de către cabinetul nostru (Act constitutiv, contract comodat, decizii/hotărâri AGA).Semnare

3.Semnare

Îți transmitem documentele pe e-mail, în vederea semnării acestora.

4.Depunere dosar

Odată recepționate documentele semnate, pregătim dosarul și îl depunem în locul tău pe rolul Registrului Comerțului.

https://www.onrc.ro/

Trimiteți un mesaj

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personale in conformitate cu Politica de confidentialitate

SRL

SRL-ul este forma juridică cea mai des utilizată de către antreprenori.

Principalul avantaj al acesteia este, astfel cum sugerează și denumirea, faptul că răspunderea pentru prejudicii este limitată la patrimoniul societății.

PFA

PFA-ul – persoana fizică autorizată prin lege să își desfășoare orice formă de activitate economică legală, folosind în principal forța sa de muncă.

Avantajele acestei forme juridice: este ușor de gestionat, iar contabilitatea se ține în partidă simplă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să angajezi un contabil precum în cazul SRL-ului.

Avocat în cadrul Baroului București, venim în sprijinul dumneavoastră cu servicii de consultanță, asistare și reprezentare juridică în diverse domenii ale dreptului.

Cabinetul nostru vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă variată și complexă de servicii, cu scopul de a vă oferi o soluționare a problemelor într-o manieră cât mai rapidă și avantajoasă.

Principala noastră misiune este de a identifica cele mai bune soluții pentru clienții noștri cu maximă promptitudine și eficiență.

 

Ana Braileanu – Avocat

Contact

Așteptăm întrebările dumneavoastră

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

cropped-logo

Adresa
București
Sector 4