SERVICII O.N.R.C.

Cabinetul nostru vă oferă servicii juridice complete ce țin de operațiunile ce necesită a fi realizate în fața Oficiului Registrului Comerțului pe întreg teritoriul țării, fără deplasare.

infiintari srl rapid

Care este modalitatea în care procedăm?

Te putem ajuta în procedura ce necesită a fi urmată în fața Oficiului Registrului Comerțului, 100% online, fără deplasare la sediul avocatului ori la sediul ORCT. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

1. Ne contactezi

Ne contactezi, ne comunici ce procedură vrei să demarezi, ne transmiți documentele solicitate.

2.Pregătim documentele

Pregătim documentele ce necesită a fi redactate de către cabinetul nostru (Act constitutiv, contract comodat, decizii/hotărâri AGA).

3. Semnare

Îți transmitem documentele pe e-mail, în vederea semnării acestora.

4. Depunere dosar

Odată recepționate documentele semnate, pregătim dosarul și îl depunem în locul tău pe rolul Registrului Comerțului.

SRL-ul este forma juridică cea mai des utilizată de către antreprenori. Principalul avantaj al acesteia este, astfel cum sugerează și denumirea, faptul că răspunderea pentru prejudicii este limitată la patrimoniul societății.

PFA-ul – persoana fizică autorizată prin lege să își desfășoare orice formă de activitate economică legală, folosind în principal forța sa de muncă. Avantajele acestei forme juridice: este ușor de gestionat, iar contabilitatea se ține în partidă simplă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să angajezi un contabil precum în cazul SRL-ului.

Call Now Button