Drept Societar

Consultanță, asistență și reprezentare în problemele juridice ale profesioniștilor, în sensul legislației în vigoare.

Dreptul societar cuprinde totalitatea normelor de drept care reglementează raporturile juridice ce au în structura lor, ca subiecte participante, profesioniştii, astfel cum sunt definiți de art. 3 alin. 2 Cod civil, respectiv „Sunt considerați profesioniști toți cei care exploatează o întreprindere.”

Începutul afacerii dumneavoastră necesită întotdeauna o formă de organizare, respectiv: PFA, SRL (societate cu răspundere limitată), societate pe acțiuni, societate în comandită simplă ori pe acțiuni, etc. Implicarea unui avocat în acest demers vă va scuti de timp și resurse.

Drept Societar

Cabinetul de avocat Ana Brăileanu acordă servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică în problemele juridice ale profesioniștilor, în sensul legislației în vigoare.

Consultanță, asistență și reprezentare juridică în procedura de obținere a avizelor de funcționare

Consultanță, asistare și reprezentare juridică privind înființarea societăților, PFA-urilor, asociațiilor și fundațiilor.

Consultanță juridică privind activitatea curentă a profesioniștilor

Asistare și reprezentare juridică în fața Oficiului Registrului Comerțului în vederea îndeplinirii formalităţilor necesare în derularea activităţii societăților (schimbare denumire, schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, majorare/reducere capital social, înființare sedii secundare, schimbare administrator, prelungire mandat administrator, depunere declarații privind beneficiarul real, etc.)

Trimiteți un mesaj

Completați formularul de contact cu informații despre situația dumneavoastră.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personale in conformitate cu Politica de confidentialitate

Avocat în cadrul Baroului București, venim în sprijinul dumneavoastră cu servicii de consultanță, asistare și reprezentare juridică în diverse domenii ale dreptului.

Cabinetul nostru vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă variată și complexă de servicii, cu scopul de a vă oferi o soluționare a problemelor într-o manieră cât mai rapidă și avantajoasă.

Principala noastră misiune este de a identifica cele mai bune soluții pentru clienții noștri cu maximă promptitudine și eficiență.

Ana Braileanu – Avocat

Așteptăm întrebările dumneavoastră

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

cropped-logo

Adresa
București
Sector 4