Domenii de Activitate

Cabinet de avocat Ana Braileanu

Cabinetul de avocat Ana Braileanu din Bucuresti vă stă la dispoziție cu o solida baza de cunostinte juridice, experiența și profesionalism.

Cabinetul nostru vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă variată și complexă de servicii, cu scopul de a vă oferi o soluționare a problemelor într-o manieră cât mai rapidă și avantajoasă.

Iți oferim soluții eficiente pentru următoarele domenii de activitate:

Domenii de Activitate

Dreptul Familiei

Desfacerea căsătoriei prin divorț (redactare acțiune/întampinare/cerere reconvențională, asistare și reprezentare în fața instanței de judecată).

Stabilire pensie întreținere minor, majorare pensie întreținere minor.

Stabilirea legăturilor personale cu minorul.

Drept Civil

Redactare notificări, cereri de chemare în judecată, întâmpinări, cereri reconvenționale, concluzii scrise, etc.

Asistare și reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată.

Intocmire, modificare, notificare reziliere/denunțare contract.

Asistare și reprezentare juridică în faza executării silite.

Drept Societar

Infiinţarea societăţilor şi efectuarea formalităţilor necesare în derularea activităţii acestora (schimbare denumire, schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, majorare/reducere capital social, înființare sedii secundare, schimbare administrator, etc.)

Principala noastră misiune este de a identifica cele mai bune soluții pentru clienții noștri cu maximă promptitudine și eficiență.

Ana Braileanu – Avocat

Dreptul Penal

Infracțiuni contra persoanei (omor, omor calificat, loviri sau alte violențe, vătămare corporală, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, viol, etc.);


Infracțiuni contra patrimoniului (furt, furt calificat, tâlhărie, etc.);


Infracțiuni de corupție (luare de mită, dare de mită, trafic de influență, cumpărarea de influență);


Infracțiuni de serviciu (delapidare, abuz în serviciu, etc.);

Infracțiuni de fals (fals material în înscrisuri oficiale, fals intellectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fals în declarații, etc.);


Drept Contraventional

Elaborarea de opinii juridice privind legalitatea proceselor-verbale de contravenţie.


Redactarea și înregistrarea pe rolul instanțelor de judecată a plângerilor contravenționale împotriva proceselor-verbale de constatare a contravențiilor.


Asistare și reprezentare juridică în fața instanțelor competente în soluționarea litigiilor ce au la bază contestațiile formulate împotriva proceselor-verbale de contravenție.


Redactarea și obținerea certificatelor de grefă, necesare în vederea recuperării permisului de conducere auto până la soluționarea definitivă a plângerii contravenționale.


Recuperari Creante

Acordare consultații juridice cu privire la modalitatea de recuperare a debitelor, evaluarea șanselor.


Procedura recuperării creanțelor pe cale amiabilă, procedură care presupune redactarea și transmiterea unei notificări de plată, precum și contactarea telefonică a acestuia, în vederea determinării la executarea obligațiilor care îi revin.


Stare Civila

Asistare și reprezentare juridică în vederea recuperării actelor de stare civilă în cazul pierderii sau distrugerii acestora: certificat de naștere, certificat de căsătorie, etc.

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

cropped-logo

Adresa
București
Sector 4