Despre

Avocat Bucuresti, Avocat Tulcea, avocat civil

 

Misiune – Principala noastră misiune este a identifica cele mai bune soluții pentru clienții noștri cu maximă promptitudine și eficiență.

Viziune – Viziunea noastră este de a construi o relație între avocat-client bazată pe încredere. Acest fapt ne obligă să dăm tot ceea ce este mai bun din noi spre a ne îndeplini obiectivele propuse.

Încrederea clienților reprezintă, mai întâi de toate, o responsabilitate.

Principii

Seriozitate.
Responsabilitate asumată.
Pregătire profesională continuă.
Păstrarea valorilor morale.

Ana Brăileanu

Avocat

Avocat în cadrul Baroului București din anul 2018, licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București (șefă de promoție) și masterandă a modulului Carieră Judiciară din cadrul Universității București (2018).

Imi propun să vin în sprijinul dumneavoastră cu servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor judecătorești, a organelor de urmărire penală, a organelor administrației publice și a instituțiilor publice, precum și în fața oricăror alte persoane, în vederea susținerii și apărării drepturilor și intereselor legitime ale clienților.

Seriozitatea, pregătirea profesională, păstrarea valorilor morale, respectul față de client, precum și comunicarea dintre avocat și client sunt valorile de bază în desfășurarea activității biroului nostru.

Astfel, activitatea juridică a cabinetului nostru se concentrează pe urmărirea intereselor procesuale ale clientului, făcând posibilă acordarea unei asistențe complexe și specializate în funcție de fiecare caz în parte.

Avocat, avocat bucuresti
 

 

 

 

Rolul avocatului în societate

Rolul avocatului este unul deosebit de important într-o societate, având în vedere faptul că există dificultăți frecvente de interpretare și aplicare a legislației, iar nu orice cetățean are cunoștințele necesare pentru a identifica o soluție optimă în ceea ce privește problema sa.

Astfel, cel mai important rol al unui avocat este acela de a proteja interesele legitime ale unei persoane.

Principalul avantaj al unui avocat nu este faptul că este un cunoscător al legii, ci că are aptitudinea de a depista elemente determinante, capacitatea de a face conexiuni și de a utiliza cunoștințele juridice în mod practic, de la caz la caz.

 

Formular Contact

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personale in conformitate cu Politica de confidentialitate

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

cropped-logo

Adresa
București
Sector 4