Despre noi

Misiune

Principala noastră misiune este a identifica cele mai bune soluții pentru clienții noștri cu maximă promptitudine și eficiență.

Viziune

Viziunea noastră este de a construi o relație între avocat-client bazată pe încredere. Acest fapt ne obligă să dăm tot ceea ce este mai bun din noi spre a ne îndeplini obiectivele propuse. Încrederea clienților reprezintă, mai întâi de toate, o responsabilitate.

Principii

Seriozitate.
Responsabilitate asumată.
Pregătire profesională continuă.
Păstrarea valorilor morale.

Avocat Ana Brăileanu

Avocat în cadrul Baroului București din anul 2018, licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București (șefă de promoție) și masterandă a modulului Carieră Judiciară din cadrul Universității București (2018), îmi propun să vin în sprijinul dumneavoastră cu servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor judecătorești, a organelor de urmărire penală, a  organelor administrației publice și a instituțiilor publice, precum și în fața oricăror alte persoane, în vederea susținerii și apărării drepturilor și intereselor legitime ale clienților.

Seriozitatea, pregătirea profesională, păstrarea valorilor morale, respectul față de client, precum și comunicarea dintre avocat și client sunt valorile de bază în desfășurarea activității biroului nostru.

Astfel, activitatea juridică a cabinetului nostru se concentrează pe urmărirea intereselor procesuale ale clientului, făcând posibilă acordarea unei asistențe complexe și specializate în funcție de fiecare caz în parte.

Strategia fără tactici este cea mai lentă cale spre victorie.
Tactica fără strategie este zgomotul înainte
de înfrângere.” – SUN TZU

Avocat Ana Braileanu

Rolul avocatului în societate

SUNAȚI-NE 24/7

0755 706 183

SAU
Call Now Button