Dreptul familiei

 

Consultanță, asistență și reprezentare juridică în domeniul dreptului familiei.

Dreptul familiei reprezintă un ansamblu de norme juridice care reglementează raporturile patrimoniale și personal nepatrimoniale care decurg din căsătorie, rudenie și din alte raporturi asimilate de lege raporturilor de familie.

Altfel spus, dreptul familiei implică următoarele categorii de raporturi juridice:

  • Raporturi de căsătorie (încheierea căsătoriei, raporturile personale și matrimoniale dintre soți, desfacerea căsătoriei, încetarea ori desființarea căsătoriei).
  • Raporturi rezultate din rudenie (stabilirea filiației față de mamă, față de tată, situația legală a copilului din căsătorie și din afara căsătoriei, adopția).
  • Raporturi privind ocrotirea părintească.
  • Raporturi asimilate de lege raporturilor de familie (tutelă, curatelă).

Prin urmare, dreptul familiei abordează, de exemplu, căsătoria, divorțul, adopția copiilor, diverse chestiuni referitoare la autoritatea părintească (încredințarea copiilor, dreptul de vizită, etc.)

 

Trimiteți un mesaj

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personale in conformitate cu Politica de confidentialitate

Dreptul familiei

 

Asistență și reprezentare juridică în acțiuni de divorț (redactare acțiune/întampinare/cerere reconvențională, asistare și reprezentare în fața instanței de judecată).

Asistență și reprezentare juridică în acțiuni de partaj

Asistență și reprezentare juridică în acțiuni privind stabilirea pensiei de întreținere pentru minor, majorarea pensiei de întreținere pentru minor, etc.

Asistare și reprezentare juridică în acțiuni privind încredințarea minorilor, stabilirea programului de vizită a minorilor, etc.

Asistare și reprezentare juridică în acțiunile având ca obiect ordinul de protecție potrivit Legii nr. 217/2003.

Cabinetul nostru vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă variată și complexă de servicii, cu scopul de a vă oferi o soluționare a problemelor într-o manieră cât mai rapidă și avantajoasă.

Principala noastră misiune este de a identifica cele mai bune soluții pentru clienții noștri cu maximă promptitudine și eficiență.

 

Ana Braileanu – Avocat

Divort, avocat divort, pensie de intretinere

Avocat în cadrul Baroului București, venim în sprijinul dumneavoastră cu servicii de consultanță, asistare și reprezentare juridică în diverse domenii ale dreptului.

Așteptăm întrebările dumneavoastră

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

cropped-logo

Adresa
București
Sector 4